Linnstråkigaliv

2012-12-31
11:39:56

Gott nytt år och tack för året som varit!

Ohjävlarihavet vad fort det gick... och ändå så känns det som att jag typ inte minns nånting jag gjort iår xD Men sommarn var iallafall superhärlig! Och detta halvåret har oxå varit kul, även fast det har varit lite stressigt. Jag känner att det här året har varit ett "vänskaps år" ;) Har faktiskt kommit många personer närmare vilket är jätte kul! Efter detta året så kan jag säga att jag verkligen älskar mina vänner och att jag är så underbart glad att jag har dom! Allihopa!

Så speciellt tack till er för ett fint år!
Sofie <3
Frida <3
Mimmi<3
Astrid <3
Alice <3
Filippa <3
Emma Khönke <3
Kristina <3
Och Amy <3 och Emma Karlsson <3 Vi ses inte så ofta (minns knappt när vi sågs sist ens) men vill ändå säga tack och gottnyttår till även er :)

 

 

2012-12-30
12:29:04

Hejsanhoppsan!
Jaani.. det var ett tag sen sist... Men öhm ja, jag har helt enkelt inte haft tid eller ork, vilket jag fortfarande egentligen inte har.. men jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg ändå, som ni ser har jag bytt design, den förra var rätt ful xD Men denhär designen känns bra :) 
 
Och uhm ja..jag har fått en hemmastudioinspelningsmikrofongrejsimojs i julkapp ;D En mic och nån liten låda med rattar...xD Hahah det är typ jätte mycket knappar och skit på inspelningsprogrammet oxå.. så det lär ta ett tag innan jag lär mig allt xD Men såsmåning om tror jag det kommer bli kanon :D Då jävlar ska det coveras! ;) 
 
Första bilden: Eheheh...Hungergames lussebullar xD Ganska misslyckade...xd
Andra: Zombies (Jag,Filippa och Frida.Till ett event i skolan)
Tredje och Fjärde: Världens bästa luciatåg B) 

2012-12-15
13:26:42

Baka baka liten....julgodisbit...;)
Tomteskumsfudge står och svalnar och nutella fudge står och kokar...kul med lite nya saker jämfört med gammal tråkig knäck :D

2012-12-04
16:32:25

Varniing! Inte kolla bilderna om du inte läst The Hungergames böckerna! ;)
 
 
Avslutar med denhär... den är lite rolig xD