Linnstråkigaliv

2013-01-16
17:22:00

Jag måste vara världens sämsta bloggerska...

Haha jag suger. Men jag har inte någon motivation liksom... kanske att jag får det nångång i framtiden xD

 

 Jag kan berätta att jag bestämt mig för vart och vad jag ska gå på gymnasiet nu iallafall :D

Känns skönt! Och gud va underbart det kommer bli att slippa dehär stället! Längtar till sommarn nåt sjukt. Visst vissa personer kommer jag sakna jättemycket men större del av folket på min gamla skola kommer jag vara...väldigt lättad att slippa xD Även fast det är vissa folk jag aldrig pratat med så kommer jag vara så glad att få slippa alla xD Känns riktigt bra att få börja på en ny skola en bit bort med nya människor! Fast jag har ju Mimmi, som ska gå samma program som jag, och Frida och Sofie som ska gå på samma skola men annat program,så jag är inte helt ensam och det är bra! Jag känner att det är lagom, det känns jättebra att dom oxå ska med och jag är riktigt glad för det:) Jag ska försöka hålla kontakten med mina andra vänner oxå :) Även om det kanske kommer bli lite svårt.. 

Men ah... nu vet ni det iallafall xD

Ha det bra!

2013-01-09
16:46:59

Mina kära vänner, vi har lite saker att göra i sommar!
;) 
 

2013-01-04
22:35:51

Testar!
Har laddat ner blogg.se appen...ska se om den funkar ;)
Idag har jag och några vänner "jobbat" hårt på ett litet projekt...som inte blev färdigt -.- Ont i fingrarna som fan men imon är det bara att köra igen! ;)

2013-01-01
16:43:20

Vart fan tog denhär dagen vägen?
Hahah ja.. det känns helt konstigt.. xD Är iallafall nöjd med igår, det var roligt :) God mat och fina vänner kan göra mycket! ;) Och fyrverkerier ;D Hahah först skulle vi kolla på raketerna från Fridas altan.. men sen typ 4 min i 12 fick vi panik och trodde att vi inte skulle se nåt därifrån så alla kutade allt vad dom hade ut till vägen hahahahaah xd Det måste sett sjukt dumt ut...xD Iallafall fick vi se raketerna tillslut! Efter det dansades det Just dance 4 för fullt och så satt vi och pratade ett bra tag. Vid 7 gick vi och la oss och så somnade vi väl vid halv 8 typ xd Vaknade vid 10-11 nångång och försökte somna om vilket väl gick sådär...men jag lyckades kanske lite.. sen vid 2 gick vi upp och plockade undan och åt frukost, vid kvart över 3 åkte jag hem.

Nu ska jag snart åka mot kyrkan för jag, Mimmi,Sofie,Frida och Emma ska uppträda där. (Vi får pengar för det YEYY :D ) Ah önska mig lycka till...ska försöka att inte somna mitt i låten xd